img

  Terugspeeltheater

  Een bijzonder vorm van improvisatietheater op basis van persoonlijke verhalen van de toeschouwers. De essentie van verhalen wordt verbeeld in verschillende werkvormen en blijkt dan universeel herkenbaar te zijn.

  img

  KlankKleur

  Een creatieve samenvatting van een evenement, congres of studiedag. Ter plekke gemaakt door cartoonist Suus van den Akker en instant singer-songwriter Annemarie de Bie.

  img

  In de hoofdrol

  Theater over een stoornis, ziektebeeld, therapievorm of een ziektebeeld overstijgend thema. Na een introductie gebaseerd op jouw casus, ontstaat de voorstelling al improviserend met input vanuit de toeschouwers. Verhalen worden verbeeld, dilemma's worden zichtbaar.

  img

  Regietheater

  Acteurs spelen een herkenbare scène uit de praktijk en krijgen aanwijzingen van het publiek om het verhaal tot een goed einde te brengen. Bij elke aanwijzing die het publiek geeft, zien ze direct wat het effect is. Daarbij is volop ruimte voor discussie over de gewenste aanpak. Een effectieve en prettige manier om met, en van elkaar te leren.

  img

  Trainingsacteur

  Een trainingsacteur ondersteunt je training door het gedrag van een cliënt, familielid of, behandelaar na te spelen met bijvoorbeeld een klacht, slecht nieuws of conflict. De medewerker/cursist kan live oefenen hoe een dergelijke gesprek het best gevoerd kan worden.

  img

  Muzikaal intermezzo

  Een muzikaal intermezzo met mooie liedjes passend bij de gelegenheid in combinatie met toepasselijke teksten en een uniek lied op maat.