De Verdenking

Over afscheid nemen van je verwachting

Wat als je leven ineens een wending krijgt die je niet zag aankomen? Christiaan hoorde van de arts kort na de geboorte, dat zijn zoontje verdacht werd van het Downsyndroom. Over het proces dat volgde maakte hij de kleinkunstvoorstelling De Verdenking. Over afscheid nemen van een verwachting.

#Down #downsyndroom #verwachting #vaderschap #afscheid

Christiaan Jelsma

Christiaan  stond al vroeg in de spotlights. Als lid van cabaretgroep De Oermannen trad hij op in theaters door het hele land.  Christiaan is afgestudeerd Cultureel Maatschappelijk werker en heeft ervaring met zeer uiteenlopende doelgroepen.  Naast het maken van cabaret en kleinkunst, is Christiaan columnist bij de Down Stichting en creatief ondernemer met TopTypetjes.nl. Hiermee verzorgt hij acts en typetjes voor feesten en evenementen. Christiaan kan naar eigen zeggen niet anders dan cabaret, kleinkunst gebruiken om zijn ervaringen van de afgelopen jaren om te zetten in een korte voorstelling.

 

Interesse?

Neem voor meer informatie en boekingen contact op:
055 7630476
info@chriscreatief.nl
"
Rauw, prikkelend en humorvol met een mooie filosofische laag
"
Jolanda Seinen
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram