Cirkels

Welke kleur heeft jouw stressmeter? staan de signalen op oranje? wat kun je daaraan doen?

Een interactieve voorstelling over stress

Deelnemers ontdekken  op speelse wijze hoe stress ontstaat en waaraan ze het bij zichzelf en anderen kunnen herkennen.  Denkbeeldige stressmeters en tragikomische casussen over stress en de gevolgen van stress worden gecombineerd met een praktische uitleg van Cirkel van invloed (Stephen R. Covey) en terugspeeltheater.

 


Infotainment De Meerpaal, Dronten

"Zoveel herkenning! En wat mooi dat mensen - die elkaar niet kennen - toch zo open zijn over persoonlijke dilemma's. Er is veel gedeeld, geluisterd, geleerd en geëerd." (november 2019)

Wijkproject Stress en burn out aanpak Nijmegen-oost

"Donderdag 18 januari jl. hebben we een mooie theateravond gehad in Klif Nijmegen. De 3 acteurs wisten al snel een intieme en veilige sfeer te creëren waardoor er op basis van de verhalen over stress vanuit het publiek een improvisatiespel werd opgevoerd. Een spannende mengeling van sketches, liedjes, gedichten maar ook informatie en interacties met het publiek. Het ene moment serieus, het andere bevrijdend komisch. We ontdekten dat veel stressoren binnen de cirkel van beïnvloeding liggen.
Kortom, een succesvolle avond, niet alleen toe te dichten aan het improvisatietalent van Kracht van Beleving
 maar ook aan het dappere optreden van de mensen uit het publiek." 

 

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram