Reacties en aanbevelingen

Het raakt me enorm door herkenning en diepgang

Wietske (oktober 2016)

Ontroerend en integer

Wij, leden van de Cliëntenorganisatie Reinier van Arkel, hebben genoten van de voorstelling Out of the Blues. Het was geweldig. Wat een prachtige uitvoering.
‘Mannetje’ werd fantastisch in beeld gebracht, ontroerend en integer.
Goed te zien hoe het probleem depressie, vanuit diverse kanten (perspectieven) werd belicht.
Ook het spel, na de voorstelling, was verrassend en werd gewaardeerd.
Ga zo door!

- Annemie Broekhof- van Wijck
Coach/ondersteuner Clientenorganisatie Reinier van Arkel, 's -Hertogenbosch


Enquête Mondriaan (2016)

De stelling 'Tijdens deze avond heb ik me een beter beeld kunnen vormen wat het betekent om een depressie te hebben' wordt door 95% van de bezoekers onderschreven.

Alle aanwezigen (100%) zijn het een met de volgende stelling:'Door de voorstelling heb ik me een beter beeld kunnen vormen over hoe mensen kunnen reageren als iemand in de directe omgeving een depressie lijkt te hebben'

En 90% bevestigt 'Door de voorstelling realiseer ik me dat vrijwel iedereen kans heeft om een depressie te krijgen'


Ik werd enorm aangegrepen door jullie voorstelling.Het was echt, oprecht en legt de pijn bloot op een prettige manier. Ondanks dat ik er dagelijks mee te maken heb, merkte ik dat bepaalde facetten nu echt binnen-kwamen. Hoe ontzettend moeilijk zo'n feestje bijvoorbeeld kan zijn waar ik mensen toe probeer te motiveren. "Al ga je maar even, dan ben je er in ieder geval geweest".  Daarnaast werd ik me bewust van hoe ontzettend kort-door-de-bocht bepaalde adviezen zijn die ik bijna standaard geef.
Jullie hebben mij aan het denken gezet. Dank daarvoor.
- Len Hamers, GZ-Psycholoog GGZ Mondriaan, Heerlen


Erg geraakt door de voorstelling. Dat is een compliment. Meer mensen zouden dit moeten zien, zodat er meer begrip is voor depressie.

 

flyer-ootb-page

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram