Zus van Broer

Themabijeenkomst met theater

Voor mensen die werkzaam zijn in de (jeugd)zorg, (speciaal)onderwijs, welzijn, mantelzorgondersteuning, studenten van relevante opleidingen en andere belangstellenden.

Kinderen die opgroeien met een familielid dat voor langere tijd veel zorg nodig heeft, zijn jonge mantelzorgers, al zullen ze die term zelf niet snel gebruiken. Het is goed dat mensen die met kinderen en jongeren werken zich bewust zijn van wat het betekent om jonge mantelzorger te zijn en weten hoe ze deze groep kunnen herkennen en zonodig ondersteunen.

Donderdag 4 april in Leeuwarden


* Programma *

15.30 uur Ontvangst

16:00 Voorstelling Zus van broer

17.00 Dialoog over brussen en jonge mantelzorg met Provinciaal Overleg Jonge Mantelzorg, acteurs en deelnemers

17.30 Informatiemarkt met o.a. tools en publicaties van de Strategische Alliantie Jonge Mantelzorg, ondersteuningsmogelijkheden voor familie in Leeuwarden/Fryslân en het grote Zus van broer spel

18:00 Einde


Toegang is gratis, wel even aanmelden via deze link of mail Jolanda@krachtvanbeleving.nl

Adres: Oostersingel 70, 8921 GB Leeuwarden (Tryater). Parkeren kan bij Parkeergarage Hoeksterend.

Consumpties zijn voor eigen rekening (pin only).

Rolstoelplaatsen aanwezig. We houden graag zoveel mogelijk rekening met andere beperkingen. Indien dit van toepassing is, graag even contact opnemen.

 

 

De themabijeenkomst wordt mogelijk gemaakt door Over de Drempel en georganiseerd door het Provinciaal Overleg Jonge Mantelzorg Fryslân en Kracht van Beleving met medewerking van Amaryllis ,Caleidoscoop en JMZ Pro.

 

 

 

 

Interesse?

Neem voor meer informatie en boekingen contact op:
06 431 42760
jolanda@krachtvanbeleving.nl
"
Zus neemt een besluit; zo kan het niet langer! Haar moeder staat er alleen voor en heeft veel teveel hooi op haar vork. Daarom zet ze haar broer in de bakfiets en begint aan een tocht ver van huis. Haar moeder is natuurlijk in alle staten. Ze schakelt de politie in en alarmeert de pers. Het hele land is in rep en roer. En dat is nou precies waar zus op hoopte! Waarom doet het altijd zo verstandige en lieve meisje dit? De verrassende waarheid komt boven water na een spannende zoektocht
"
Jolanda Seinen
Themabijeenkomst over brussen en jonge mantelzorg in Fryslân met de theatervoorstelling Zus van broer. Een komedie over een ernstig onderwerp van Eigen Werk Theaterteam.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram