Mijn 24 uur

Welkom in de wereld van Leefmeesters

Zij leven zoals het leven hun gegeven is; zij leerden het leven door tegenspoed opnieuw te waarderen. Ze staan op, keer op keer.

Het nieuwe dansgezelschap Leefmeesters maakt voorstellingen over leven met een chronische ziekte. De eerste voorstelling is een drieluik en bestaat uit een solo, duet en trio. Onder choreografie van Ivgi&Greben, Marlien Seinstra en Miranda van Toor is een voorstelling gemaakt die soms letterlijk bloed, zweet en tranen kostte.

Samen met de dansers, die in de meeste gevallen hun debuut op het podium maken, vormen ze een bijzonder partnerschap. Artistiek leider Marlien Seinstra: ‘Gezonde mensen staan er vaak niet bij stil. Dat het veel mensen al moeite kost om te staan of lopen, laat staan om te sporten of dansen. Deze voorstelling zet daarom een kroon op hun leven.

Dansers: Jeroen van Bilsen, Wya Feenstra, Femke Weltevreden, Ashley Affolter, Inge Tuinman en Vera Mulder en cellist Carel van Leeuwen.

Theatertour Mijn 24 uur

11 april De Harmonie, Leeuwarden

18 april Theater Sense, Dokkum

9 mei Grand Theatre, Groningen

29 mei De Nieuwe Kolk, Assen

15 juni De Lawei, Drachten

30 juni City Proms, Leeuwarden

10 oktober Schouwburg Ogterop, Meppel

27 oktober Cultuurhuis De Klinker, Winschoten

17 november De Koornbeurs, Franeker

Interesse?

Neem voor meer informatie en boekingen contact op:
06-25190035
info@dansoprecept.nl
"
Mijn 24 Uur is een ode aan de lichamen, groot en klein, die ondanks al hun uitdagingen tot moedige prestaties in staat zijn
"
Jolanda Seinen
Dansgezelschap Leefmeesters is een productie van stichting Dans op Recept die dans inzet om het fysieke én mentale welbevinden van mensen met een chronische aandoening te verbeteren. Speciaal opgeleide docenten geven op 46 locaties in het noorden dansles aan mensen met Parkinson, niet-aangeboren hersenletsel en chronische pijn. 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram