In de lijn der verwachting

Een moderne tragedie

Wat gebeurt er als je 13 jaar kanker hebt en tegen ‘De lijn der verwachting’ en de statistiek in telkens weer opkrabbelt?  Voor hoe lang? Weken, maanden ? Welke keuzes maak je als je weet dat je op een flinterdun  draadje loopt dat elk moment kan knappen?  En dat  de rolletje plakband om de breuk te lijmen  maar zeer beperkt houdbaar is? 

De lijn der verwachting’ is het verhaal van twee zussen, de jongste een introvert en de oudste een extravert De jongste  zus  overleefde borstkanker. De oudste gaat eraan sterven.  Een moderne tragedie met veel relativering, zelfreflectie en  humor. Mag dat humor? Ja, dat mag. Het leven is al zwaar genoeg. 

In de lijn der verwachting - Kitty van Mil Trepels

Kitty Trepels van Mil schreef en speelde 5 soloprogramma’s.  Daarnaast Schreef ze  2 boeken : ‘Waterval’ en ‘De vrouw in 20 wachtkamers’.  Haar verhaal  vormt de rode draad  in de documentaire van Hella de Jonge: ‘De slag om het vrouwenhart’.  Over hartschade door chemo. De film is uitgezonden bij de VPRO.

Sandra van Mil speelt  in het toneelstuk “In de lijn der verwachting’ de rol van de naaste.   Die mag niet vergeten worden, want kanker heb heb niet alleen. Sandra is werkzaam bij patiënten met Niet aangeboren Hersenletsel. “ In de lijn der verwachting’,  is haar toneeldebuut. 

In de lijn der verwachting

Interesse?

Neem voor meer informatie en boekingen contact op:
Sandra ‭(06) 44 99 29 87‬
svanmil@caiway.nl
"
Kitty Trepels van Mil lijkt onverwoestbaar... “Soms heb ik het idee dat ik in een dodencel zit en er maar niet uitgehaald word” -
"
Jolanda Seinen
Kitty maakte eerder al 4 voorstellingen over haar leven met kanker: 'Vals Plat', 'Ik heb nog iets op mijn lever', 'Niemandsland' en 'Kreeft' .
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram