Off Road - spel

Off-Road-Bordspel_1Het Off Road bordspel is nieuwe variant van het bekende ganzenbord spel. Door te dobbelen proberen de spelers met hun autootje zo snel mogelijk de finish te bereiken. Bij elke beurt wordt een opdracht uitgevoerd of een kaart gepakt. Op de kaarten staan kennisvragen over ADHD, vragen die ingaan op de persoonlijke ervaringen van de spelers en doe-opdrachten.

Het kaartspel is een spel voor mensen met een goed reactievermogen! Wie houdt het overzicht? Wie heeft er oog voor detail?
In een razendsnel tempo worden kaarten aangelegd en zo ontstaat er een weg. Als er ergens het woord ADHD te zien is op de kaarten, mag er Off Road worden gegaan. Dan worden de kaarten omgedraaid. Op de achterkant van de vragen staan kennisvragen over ADHD, vragen die ingaan op de persoonlijke ervaringen van de spelers en doe-opdrachten.

De vragen op de kaarten zijn hetzelfde als bij het bordspel.

Het spel is ontwikkeld door theatergroep Bint in samenwerking met Meeple; een ontwerpbedrijf voor educatieve spellen en leermiddelen.

Beide spellen zijn ook te koop.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram