Off Road - reacties

Toegankelijke voorlichting

"Ik was erg onder de indruk van de voorstelling: met name vind ik het knap dat jullie erin geslaagd zijn met beperkte technische middelen een hele voorstelling op te bouwen.
Het samenspel en de dialogen liepen ook erg goed. Waar ik vooral van onder de indruk was, was de kwaliteit van de verstrekte informatie. Niet alleen was deze (op mineure details na) inhoudelijk correct, ik vind dat jullie er vooral goed in geslaagd zijn de symptomen en de daaruit volgende handicap van ADHD goed uit te beelden en voor niet-ingewijden aanschouwelijk begrijpelijk te maken. Op die manier wordt heel duidelijk dat ADHD veel meer dan een mode-ziekte is. Met jullie voorstelling is mij ook meer duidelijk geworden wat de mogelijkheden zijn van voorstelling zoals die van jullie om toegankelijke voorlichting te geven over een ingewikkeld onderwerp.  Ik mag wensen dat deze aanschouwelijke informatie ook voor een breder publiek beschikbaar zou kunnen komen".
Pieter-Jan Carpentier, psychiater Team ADHD bij volwassenen, DKB - Centrum voor Ambulante Psychiatrie Reinier van Arkel groep


Beelden, humor, vaart!

Off-Road_BWC2746 “Ik vond het een prachtige voorstelling. Heel beeldend, humor, vaart!
Ik werd echt 'meegenomen' met een traan en een lach, en de betrokkenheid van de familie wordt kort en scherp neergezet. En leuk, in zo'n klein bomvol theater. Ik ga zeker kijken of ik mogelijkheden zie voor inhuren van deze voorstelling en ook die rond borderline. Ik hoop dat je me op de hoogte houdt van de ontwikkelingen. Geweldig dat jullie (en anderen) dit soort theater maken! “
Netty van Ham, preventiemedewerker PuntP (Arkin)


Geen hersenspinsel

Wij zijn naar de voorstelling Off Road geweest en zijn erg enthousiast over de manier waarop jullie ADHD in een theater stuk tot uitdrukking hebben weten te brengen. Hopelijk draagt dit bij aan een realistisch beeld over deze aandoening. Ik begrijp dat er binnenkort ook een film gemaakt wordt met medewerking van Jochem Meijer. Allemaal goede initiatieven om de maatschappij te laten zien dat het niet gaat om een hersenspinsel van behandelaren en ouders maar om kinderen, jongeren en volwassenen met sterke kanten maar ook belemmeringen welke flinke invloed hebben op het dagelijkse functioneren. Wij zullen het spel wellicht gebruiken voor educatie van kinderen en ouders.
Derk Birnie,  kinderarts ADHD Behandelcentrum


Herkenning

Off-Road-1"Mooi spel! heel bruikbaar als psycho-educatie - ervaren van ADHD"

"Tranen van het lachen en tranen van ontroering en herkenning. Al met al sterk, boeiend en inspirerend, dank jullie wel!" Een jager.

"Ik vond de partnerrol ontzettend herkenbaar. Ze zei precies hetzelfde als ik, geeft me goed gevoel. "

"Als moeder van dochter met ADHD vond ik het een eye-opener dat niet alles hoeft te gaan zoals ik denk dat het goed is".

"Heel veel spijkers op de kop!"

"Pijnlijk herkenbaar als docent zijnde, ik ga er opletten"

"Een feest der herkenning!"

"Jullie waren super! Zo herkenbaar, eigenlijk moest mijn hele familie erbij zijn! De tranen van herkenning biggelden over mijn wangen"

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram