Zus van broer

door de makers van Lastige ouders

Zus neemt een besluit; zo kan het niet langer! Haar moeder staat er alleen voor en heeft veel teveel hooi op haar vork. Daarom zet ze haar broer in de bakfiets en begint aan een tocht ver van huis. Haar moeder is natuurlijk in alle staten. Ze schakelt de politie in en alarmeert de pers. Het hele land is in rep en roer. En dat is nou precies waar zus op hoopte! Waarom doet het altijd zo verstandige en lieve meisje dit? De verrassende waarheid komt boven water na een spannende zoektocht.

Zus van broer is een grappig familieverhaal over broers en zussen van kinderen die chronisch ziek zijn of speciale zorg nodig hebben.

Een komedie over een ernstig onderwerp en een 8+ verhaal voor alle leeftijden.
Marike van Weelden en Pieter Tiddens willen met deze voorstelling laten zien hoe de levens van deze ‘brussen’ eruit zien. De theatervoorstelling is gebaseerd op het - nog te verschijnen - gelijknamige boek.
Speelperiode vanaf maart 2024, klik hier voor de speellijst
 #familievoorstelling #JongeMantelzorgers #Brussen
Landkaart Zus van broer

"Overal verschijnen berichten van de politie. Op de socials, maar ook op tv en radio. Iedereen moet uitkijken naar een meisje en een jongen op een bakfiets."

Opa Zus van broer

"Opa zet een muziekje op. Stevie Wonder. Opa Jan weet dat ik daar altijd vrolijk van wordt. Het helpt wel en toch is vandaag anders."

Interesse?

Neem voor meer informatie en boekingen contact op:
06 43142760
jolanda@krachtvanbeleving.nl
"
Het boek is in januari 2023 geschreven. Ik heb het in één ruk uitgelezen! Dit is echt een veelbelovende basis voor de voorstelling
"
Jolanda Seinen
Een productie van Eigen Werk Theaterteam | Tekst: Marike van Weelden en Pieter Tiddens | Regie: Rob Vriens | Spel: Marike van Weelden, Anne Meijer en Pieter Tiddens | Illustraties: Hennesien van Walderveen
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram