Creatief, sensitief en vol humor

Een borderline persoonlijkheidsstoornis, kenmerkt zich in het algemeen door sterke stemmingswisselingen, heftige emotionele en impulsieve reacties en problematische relaties.

Theatermakers Arno Setz en Ferry Asselbergs hebben zich ingeleefd in de wereld van mensen die kampen met een Borderline Persoonlijkheidsstoornis. In de voorstelling Over de grens, onderzoeken de theatermakers wat borderline is, of zij het zelf niet hebben en wat borderline kan betekenen voor ouders, partners en hulpverleners.
Absurde scènes, ontroerende liedjes en aangrijpende monologen voeren het publiek mee in de wereld van mensen met borderline en hun familie/vrienden.
Wat betekent het om borderline te hebben? Hoe is het als de persoon waarvan jij houdt borderline heeft? Hoe leg je uit wat je voelt, wat je ervaart?
Een wereld vol miscommunicatie, onbegrip, heftige emoties maar ook creativiteit, energie, humor en liefde!

Een productie van stichting SEC Kunstwerkplaats met input van ervaringsdeskundigen.   Gemaakt in samenwerking met Kracht van Beleving,  Triade-Borderline, Stichting Borderline en Labyrint~In Perspectief.


Indigo organiseerde in juni een publiekstournee met Over de Grens door Gelderland en organiseerde een enquête waaruit een hoge waardering van de toeschouwers bleek. “We zijn zelf ook nog steeds onwijs enthousiast over de voorstelling <..> we gaan zeker kijken of er mogelijkheden zijn om de voorstelling nogmaals in te zetten”

» Bekijk ook: Reacties en aanbevelingen