De Uitkeringstrekkers

Hoe zielig zijn ze?

Alice belandt in uitkeringsland. En nu? Vindt ze haar weg terug? En wil ze dat eigenlijk wel? De uitkeringstrekkers nemen je mee naar de wereld van de zijlijn. Een wereld waarin andere spelregels gelden.

Met deze voorstelling zoeken de uitkeringstrekkers de dialoog op. Ga jij hem aan? Oké, het is van jouw belastinggeld, maar vind je het dan ook nog de moeite waard om naar hen te luisteren? Hoe zielig ze zijn? En hoe moeilijk het is om van weinig geld rond te komen? Hou toch op, er zijn maar weinig landen waar je het zo goed hebt als in Nederland, zeker als je niet werkt. Je hebt wel wat beters te doen toch? Ja, dat is waar.

Toch hebben de uitkeringstrekkers het lef om op te staan. Ze maakten een voorstelling gebaseerd op hun eigen ervaringen. En willen je laten zien wat het met je doet als je lange tijd op de reservebank zit en in welke situaties je belandt. Ook nodigen ze je uit om na afloop van de voorstelling jouw beleving te delen en willen ze samen op zoek naar alternatieven. Hoe zou jij omgaan met de situatie en wat zouden de personages anders kunnen doen?

de uitkeringstrekkers

De Uitkeringstrekkers - Theaterwerkplaats Smit

Interesse?

Neem voor meer informatie en boekingen contact op:
Sylvia 06 13272921
info@theaterwerkplaatsSMIT.nl
"
Eerlijk en openhartig. Dat geldt voor zowel de voorstelling als de dialoog naar afloop. Een aanrader voor nieuwsgierige mensen.
"
Jolanda Seinen
Een productie van Theaterwerkplaats Smit | Spel: Bregje, Chris, Kaylee, Michel, Patricia, Peter, Peter, Rob, Sandra, Tom en Tony | Regie: Sylvia Bos | Projectleiding: Aure, Sandra en Simon Arash| met dank aan: Jeroen en Micha
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram