Theater met bagage

Na afloop van onze voorstellingen willen mensen vaak graag nog even napraten met vrienden, familie en andere toeschouwers.  Of juist met mensen die de voorstelling niet gezien hebben. 
 
Dat napraten is niet alleen prettig maar heeft ook andere voordelen. In gesprek gaan over de beleving van psychische gezondheid leidt tot openheid en begrip.

We kunnen dit gesprek op verschillende manieren faciliteren bijvoorbeeld met de spelkaarten van het spel Een steekje los?. 

Voorbeeld Vind je het gek!

De kaarten zijn gedrukt op ansichtkaartformaat  en bij sommige voorstellingen zijn ook de handige kleine blikje, de zogenaamde Blikvangers, beschikbaar.

5 blikvangers steekje los

De kaarten bevatten prikkelen vragen en stellingen die op verschillende manieren ingezet kunnen worden bij binnenkomst van de toeschouwers en/of bij de nabespreking. Na afloop mogen de kaarten mee naar huis genomen worden zodat het gesprek later voortgezet kan worden, óók met mensen die de voorstelling zelf niet gezien hebben.


Uitwerking

We denken graag mee over de juiste toepassingsvorm voor iedere gelegenheid. Neem contact op voor een voorstel op maat inclusief tarief.