Theater met bagage

Na afloop van onze voorstellingen willen mensen vaak graag nog even napraten met vrienden, familie en andere toeschouwers.  Of juist met mensen die de voorstelling niet gezien hebben. 
 
Dat napraten is niet alleen prettig maar heeft ook andere voordelen. In gesprek gaan over de beleving van psychische gezondheid leidt tot openheid en begrip.
Bij (een deel van) onze voorstellingen krijgen bezoekers nu niet alleen figuurlijk bagage mee (door de beleving) maar ook letterlijk in de vorm van een mooie selectie kaarten.  Met de spelkaarten afkomstig uit het spel Een steekje los? ga je op speelse wijze in gesprek over het thema van de voorstelling.

De kaarten zijn verpakt in een leuk klein blikje, de zogenaamde Blikvanger.

5 blikvangers steekje los

Naast de Blikvangers, hebben we ansichtkaarten met prikkelen vragen en stellingen die op verschillende manieren ingezet kunnen worden bij binnenkomst van de toeschouwers of bij de nabespreking.

fullsizeoutput_634fullsizeoutput_636

 Theater met bagage is een gezamenlijk initiatief van Stichting de Bagagedrager en Kracht van Beleving/ STZW, mede mogelijk gemaakt door de Dokter Wittenberg Stichting en Stichting Woudsend anno 1816.
logo bagagedrager

Toepassing

Theater met bagage is beschikbaar bij Stillen,  Hou me Los,  CONTROL ALT DELETE, Zo normaal nog nietBovenkamer,  Tafel van twee, Helderman, Subjectief getekend, Herstellen doe je niet alleen en Vind je het gek!

Daarnaast kan theater met bagage  gecombineerd worden met terugspeeltheater en theater op maat.
Theater met bagage is opgenomen in de methodiekenmap GGZ zonder Stigma. Voor informatie zie Stigmatools in de praktijk.

Tarieven

24 blikvangers en 32 ansichtkaarten: € 72,-   (€ 3,- per blikvanger)
48 blikvangers en 64 ansichtkaarten: € 120,-  (€ 2,50 per blikvanger)
96 blikvangers en 128 ansichtkaarten: € 192,- (€ 2,00 per blikvanger)
(exclusief verzendkosten en btw)

Neem contact op voor een voorstel op maat.