Programma ontwerp

Programma ontwerp

Wil je ook een bijeenkomst mét beleving organiseren? Schakel ons dan in als programmamaker. Paulien Haakma denkt actief mee over de inhoud en zorgt voor de presentatie.

We beginnen met een passende opening die het doel van de bijeenkomst duidelijk maakt.  We laten deelnemers altijd letterlijk en figuurlijk in beweging komen en actief participeren. Daarbij zorgen we voor reflectieve momenten en voegen we graag een verrassingselement toe.  In de creatieve afsluiting wordt gezamenlijk teruggeblikt en de belangrijkste boodschap wordt herhaald. Desgewenst treedt Paulien op als dagvoorzitter of regisseur om het programma en het publiek bij elkaar te houden.

Kracht van Beleving is sinds 2008 actief in uiteenlopende zorgorganisaties. Onze mensen begrijpen wat er speelt en ‘spreken de taal’. Daarbij hebben we een uitgebreid netwerk van ervaringsdeskundigen om mee samen te werken.

Accreditatie

Onze programma's komen in aanmerking voor accreditatie, we ondersteunen graag bij de aanvraag.  Stuur een mailtje om een voorbeeld van een van onze programma's te ontvangen of een afspraak te maken om vrijblijvend telefonisch te sparren.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram