Met muziek mensen raken. Invoelbaar maken wat in woorden zo moeilijk uit te drukken is. Dat doet Nynka Delcour met haar  muziektheater-voorstellingen over GGz-gerelateerde thema’s waaronder Hou me los en Vind je het Gek! in samenwerking met haar muzikale partner Rob Stoop.

Daarnaast is dit duo beschikbaar voor muzikale intermezzo’s met een compilatie van liedjes uit eerdere voorstellingen aangevuld met covers van toepasselijk liedjes én een uniek lied op maat. 
Onlangs voor Dimence bijvoorbeeld op een afscheidsfeest van een directielid. De liedjes en teksten hadden betrekking op de thema’s waar het directielid zich voor had ingezet. Als klap op de vuurpijl zongen Nynka en Rob een persoonlijk lied, een afscheidscadeau geïnspireerd op input die Nynka van de collega’s had gekregen.

Benieuwd hoe een muzikaal intermezzo zou passen bij jouw evenement ? Neem contact op voor een vrijblijvend voorstel op maat.

 

 Jubileum Ypsilon


Spelen met Privacy

Voor Antes maakten zij Spelen met privacy, hoor jij ook wat ons verbindt? over het spanningsveld privacy van de cliënt en contact met/betrokkenheid van de familie. Een lid van de Raad van Bestuur – met een passie voor theater-  speelde mee in de voorstelling. Dankzij diverse interactieve elementen ontstond op speelse wijze een uitwisseling van gedachten en meningen.

Eerder verzorgden Nynka en Rob voor Emergis een muziektheater- prijsuitreiking voor de Krachtpatser van het jaar t.g.v. van de Dag van de Verpleging en maakten zij enkele intermezzo’s voor het jubileumcongres van GGz Nederland.

Benieuwd hoe een muzikaal intermezzo zou passen bij jouw evenement ? Neem contact op voor een vrijblijvend voorstel op maat.


“Hou me los”

Nynka Delcour schreef het lied ‘Hou me los’ in opdracht van Fonds psychische gezondheid. Het was het campagnelied van de landelijke dag in 2013. Muziek: Rob Stoop