Muzikaal intermezzo

Met muziek mensen raken. Invoelbaar maken wat in woorden zo moeilijk uit te drukken is. Dat doet Nynka Delcour met haar  muziektheater-voorstellingen over GGz-gerelateerde thema's waaronder Hou me los en Vind je het Gek! in samenwerking met haar muzikale partner Rob Stoop.

Daarnaast is dit duo beschikbaar voor muzikale intermezzo's met een compilatie van liedjes uit eerdere voorstellingen aangevuld met covers van toepasselijk liedjes én een uniek lied op maat. 
Onlangs voor Dimence bijvoorbeeld op een afscheidsfeest van een directielid. De liedjes en teksten hadden betrekking op de thema's waar het directielid zich voor had ingezet. Als klap op de vuurpijl zongen Nynka en Rob een persoonlijk lied, een afscheidscadeau geïnspireerd op input die Nynka van de collega's had gekregen.

Benieuwd hoe een muzikaal intermezzo zou passen bij jouw evenement ? Neem contact op voor een vrijblijvend voorstel op maat.

 


Trauma de musical - EMDR congres 2020

Nynka Delcour en Rob Stoop maakten "Trauma, de musical" voor het hybride congres "De wereld rond met EMDR".  Om zich goed voor te bereiden, onderging Nynka onder andere een  EMDR behandeling. Dat de voorbereiding effectief was bleek uit de enthousiaste reacties die tijdens het optreden via de chat binnen kwamen. Een greep:

 • Zeer goed en leuk om de lunchdip tegen te gaan
 • Heel mooi hoe ze zich van te voren ook hebben voorbereid en hebben verdiept in ons vak. Super gedaan!
 • Echt heel gaaf!
 • Prachtig en heel herkenbaar
 • Ze zouden er een psycholoog-educatie filmpje van moeten maken

 • Mooi uitgebeeld en zo realistisch
 • Dank voor dit intermezzo wat eigenlijk geen intermezzo is maar een verhaal uit onze praktijk. Top gedaan!
 • Een aanrader deze mini-musical. Goede zang ook. Ik voel me begrepen
 • Klap, klap, klap staande ovatie vanuit thuis
 • Super mooi, komen ze volgend jaar terug?
 • Kunnen we hier een filmpje van downloaden?
 • 'Kracht van beleving' geheel toepasselijk op deze bijdrage!

Jubileum Ypsilon


Spelen met Privacy

Voor Antes maakten zij Spelen met privacy, hoor jij ook wat ons verbindt? over het spanningsveld privacy van de cliënt en contact met/betrokkenheid van de familie. Een lid van de Raad van Bestuur - met een passie voor theater-  speelde mee in de voorstelling. Dankzij diverse interactieve elementen ontstond op speelse wijze een uitwisseling van gedachten en meningen.

Eerder verzorgden Nynka en Rob voor Emergis een muziektheater- prijsuitreiking voor de Krachtpatser van het jaar t.g.v. van de Dag van de Verpleging en maakten zij enkele intermezzo's voor het jubileumcongres van GGz Nederland.

Benieuwd hoe een muzikaal intermezzo zou passen bij jouw evenement ? Neem contact op voor een vrijblijvend voorstel op maat.


“Hou me los”

Nynka Delcour schreef het lied ‘Hou me los’ in opdracht van Fonds psychische gezondheid. Het was het campagnelied van de landelijke dag in 2013. Muziek: Rob Stoop

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram