Standup-cartooning

Een cartoonist voor uw evenement?

Suus van den Akker is cartoonist en illustrator, gespecialiseerd in Live-Tekenen. Doordat zij snel en ter plaatse tekent is er de mogelijkheid om de tekeningen, bijvoorbeeld door projectie, onderdeel te laten worden van de voorstelling.

Suus kan bij een voorstelling op maat een eigen draai geven aan het vertoonde. Dit zorgt voor een nieuw perspectief en een andere invalshoek betreffende het thema. De kracht ligt in Suus’ beleving: zij staat wat verder van het onderwerp af en bekijkt het evenement vanaf een afstandje. Daardoor ontstaan er nieuwe gesprekken die verdieping geven en meer begrip kweken omtrent gevoelige onderwerpen.

Tevens zijn de cartoons een originele manier om naderhand verslag te doen van de georganiseerde dag, het congres, de lezing of de voorstelling op maat. De cartoons kunnen dan bijvoorbeeld gebruikt worden in een nieuwsbrief, jaarverslag, op een website of een video compilatie.

Hieronder enkele voorbeelden van Suus haar tekeningen bij eerdere evenementen.

Suus den Akker - cartoonist evenement

cafe_muziek

5

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram