Arie Vuyk

Cabaret op maat

Arie Vuyk maakt een cabaretvoorstelling die aansluit bij het thema en de sfeer van jouw bijeenkomst.

Een milde cabaretier die zijn woorden op een goudschaal weegt. Wat niet ten koste gaat van zijn grapdichtheid. En hij zal niemand het podium ophalen of de eerste rij lastigvallen. Tenzij daar niemand zit!

Arie heeft een brede interesse waardoor hij met vele thema’s uit de voeten kan, eerder maakte hij al voorstellingen (op maat) over: mantelzorg, jongeren met een LVB, hoogsensitiviteit, sociale fobie, werkdruk, overprikkeling en gameverslaving. Dit doet hij met liefde nogmaals, maar ook nieuwe thema’s maakt hij zich graag eigen. Neem gerust contact op om Aries horizon te verbreden.

 


Recensies & Reacties

“Hou je van spelen met taal, en wil je (bijna) alle Nederlandse spreekwoorden en gezegden in bijna 1 adem achter elkaar horen, vraag dan naar de milde cabaretier Arie Vuyk”
Rob Kuipers, Kwartiermakersfestival Arnhem

“Gisteren hebben bijna 200 cliënten, medewerkers en vrijwilligers genoten van de kerstbijeenkomst van Kwintes in Gouda. Het optreden van Arie Vuyk was bijzonder geslaagd, we hebben als organisatie veel positieve reacties ontvangen tijdens het diner nadien.”
Kwintes

“Het optreden van Arie was erg leuk en zeker een mooie afsluiter van de dag. Enkele collega’s hadden van te voren nog geopperd om het interactief te maken, maar aangezien de ervaring heeft geleerd dat iedereen toch moe is na zo’n dag en er weinig initiatief komt vanuit de zaal, was het fijn dat Arie ook gewoon zijn programma ‘klaar’ had. Hij heeft goed ingespeeld op waar de zaal wel en niet op reageerde. Zijn ‘typetjes’ werden wat lauw ontvangen. De liedjes, gedichtjes en enkele conference-achtige sketches waren erg leuk en werden enthousiast ontvangen. Aan het einde van zijn optreden was de hele zaal erg aan het lachen. Ik begreep na afloop van Arie dat hij zelf ook lekker had gespeeld, dus dat was ook fijn om te horen. Wat ons betreft dus geslaagd!”
GGZ NHN

“Zijn typetjes scoren bij het publiek. Een evenwichtige voorstelling met tal van rode draden, van een onbevreesde artiest met ervaring.”
Algemeen Dagblad

“Bij Arie halen wij ons cabaret!”
Het Groot niet te Vermijden

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram